Com pots fer videoconferències amb Google Meet

Amb Google Meet, és molt senzill fer una videotrucada segura. Uneix-te des de qualsevol navegador web actual o baixa l'aplicació i ja pots començar.

Què és Google Meet

Gràcies a Google, tothom pot fer videoconferències amb qualitat empresarial. Ara, qualsevol persona amb un Compte de Google pot crear una reunió en línia amb fins a 100 participants i una durada màxima de 60 minuts.

Les empreses, els centres educatius i altres organitzacions poden utilitzar funcions avançades, com ara reunions amb fins a 250 participants interns o externs i transmissions en directe per a 100.000 espectadors com a màxim en un domini.

Què és Google Meet
INTRODUCCIÓ

Com et pots registrar a Google Meet

Per a ús personal

Si ja utilitzes Gmail, Google Fotos, YouTube o un altre producte de Google, només has d'iniciar la sessió al teu Compte de Google.

No tens cap Compte de Google? Registra't de manera gratuïta.

Per a ús professional

Si ja ets un usuari de Google Workspace, només has d'iniciar la sessió al teu compte.

Si no tens cap compte de Google Workspace, consulta els plans i els preus per obtenir informació sobre les opcions per a empreses.

Per a administradors de Google Workspace

Google Meet ja està inclòs a Google Workspace i G Suite for Education.

Per començar a utilitzar Meet dins de Google Workspace, activa les videotrucades per a la teva organització.

Com pots accedir a Google Meet

A l'ordinador

Pots fer servir qualsevol navegador web actual, sense necessitat de baixar res

A l'ordinador o al portàtil, pots unir-te a una reunió o iniciar-ne una des de qualsevol navegador actual. No cal instal·lar cap programari addicional.

Al telèfon o a la tauleta

Baixa l'aplicació Google Meet per a mòbils

Fes servir l'aplicació mòbil Google Meet per unir-te a una reunió, organitzar-ne una o compartir la pantalla. Baixa-la de Google Play o de l'Apple Store.


ELEMENTS BÀSICS DE LES REUNIONS

Com pots iniciar una videotrucada

Crea una reunió nova

Crea una reunió nova

Per crear una videotrucada nova, inicia la sessió al teu Compte de Google o registra't gratuïtament.

Convida a una reunió en línia

Convida altres persones a una reunió en línia

Envia un enllaç o un codi de reunió a qualsevol persona que vulguis que s'uneixi a la reunió. En el cas de la versió gratuïta de Google Meet, els convidats que vulguin unir-se a la reunió han d'iniciar la sessió al seu Compte de Google o crear-ne un de nou.

Uneix-me a una reunió

Uneix-te a una reunió

Toca l'enllaç de la reunió que figura a la invitació, introdueix el codi de la reunió que t'ha enviat l'amfitrió en aquest enllaç o fes servir el número d'accés i el PIN indicats a la invitació per accedir a la reunió.

Per obtenir ajuda sobre com pots treballar des de casa amb Meet, consulta el nostre joc d'eines per treballar en remot.

FUNCIONS GRATUÏTES

Com pots fer servir les funcions gratuïtes de Google Meet

Fes videoconferències gratuïtes amb fins a 100 participants. A més, Google Meet ofereix mesures contra l'ús abusiu, com ara funcions per evitar atacs de pirates informàtics, per protegir les dades i la privadesa.
Nombre il·limitat de reunions

Nombre il·limitat de reunions

Connecta't tan sovint com calgui amb qui vulguis: companys de feina o de classe, clients, etc.

Convida fins a 100 participants a una reunió. Per augmentar la seguretat, si utilitzes la versió gratuïta de Google Meet, qualsevol convidat que vulgui unir-se a la reunió haurà d'iniciar la sessió amb un Compte de Google.

Subtítols instantanis durant les reunions

Subtítols instantanis durant les reunions

Segueix la conversa en temps real amb subtítols instantanis automatitzats basats en la tecnologia de reconeixement de parla de Google. A la pantalla de Meet, per activar els subtítols, fes clic als tres punts perquè es mostri l'opció (disponible només en anglès).

Compatible entre dispositius

Compatible entre dispositius

Google Meet funciona en qualsevol dispositiu. Uneix-te a una reunió des de l'ordinador, el portàtil, un dispositiu Android, un iPhone o un iPad.

Per a les organitzacions que necessiten un entorn de sala de conferències, hi ha opcions de compra de maquinari de Google Meet assequibles i d'alta qualitat. També pots obtenir més informació sobre la interoperabilitat de Google Meet amb sistemes que no són de Google.

Pantalla de previsualització de vídeo i d'àudio

Pantalla de previsualització de vídeo i d'àudio

Després de fer clic al codi o a l'enllaç d'una reunió, pots ajustar la càmera i el micròfon i comprovar com se't veu abans d'entrar a la reunió. També disposaràs d'una previsualització dels usuaris que ja s'han unit a la reunió.

Dissenys i configuració de la pantalla ajustables

Els dissenys i la configuració de la pantalla es poden ajustar

Meet canvia automàticament el disseny de les videotrucades per mostrar els participants i el contingut més actius.

Per canviar el disseny, fes clic als tres punts de l'extrem inferior de la pantalla de Meet.

Controls per a amfitrions de reunions

Controls per a amfitrions de reunions

Qualsevol persona pot fixar, silenciar o suprimir participants fàcilment. Per motius de privadesa, no pots deixar de silenciar una altra persona. Demana-li que deixi de silenciar el seu àudio.

En el cas de comptes de centres educatius, només el creador de la reunió pot silenciar o suprimir altres participants. Obtén informació sobre com pots configurar Meet per a l'aprenentatge a distància.

Compartició de pantalla amb els participants

Compartició de pantalla amb els participants

Presenta tota la pantalla o la finestra d'una aplicació per compartir presentacions o col·laborar en documents.

Millora les teves presentacions de Meet amb aquests 10 consells.

Missatges amb els participants

Missatges amb els participants

Escriu missatges en directe durant les trucades perquè les reunions siguin més interessants. Per compartir fitxers, enllaços i altres missatges amb els participants, fes clic a la icona de xat. Els missatges només estan disponibles durant la reunió.

Integració amb les aplicacions de Google i Microsoft Office

Integració amb les aplicacions de Google i Microsoft Office

Uneix-te a les reunions directament des de Gmail o Calendar.

Els usuaris de Microsoft Office es poden afegir a partir d'una invitació, de manera que la reunió es mostrarà al calendari de Microsoft® Outlook®.


Per obtenir informació sobre les funcions avançades, com ara la reproducció en directe, consulta els plans i preus.
SEGURETAT I PRIVADESA

Seguretat, compliment i privadesa

ISO/IEC AICPA FR HIPPA

Les funcions contra l'ús abusiu estan activades de manera predeterminada

Google Meet utilitza un conjunt de mesures contra l'ús abusiu per protegir les teves reunions, com ara funcions per evitar atacs de pirates informàtics i controls de reunions segures. També admet diverses opcions de verificació en dos passos, com ara claus de seguretat.

L'encriptació en trànsit està activada de manera predeterminada

De manera predeterminada, s'encripten totes les videotrucades en trànsit entre el client i Google. Meet compleix els estàndards de seguretat del Grup de recerca i desenvolupament d'enginyeria d'Internet (IETF) relatius als protocols Datagram Transport Layer Security (DTLS) i Secure Real-time Transport Protocol (SRTP).

Compliment dels requisits normatius

Els nostres productes, inclòs Meet, se sotmeten regularment a un procés de verificació independent de la seguretat, la privadesa i els controls de compliment. Per obtenir una llista completa de certificacions i confirmacions, ves al centre de recursos per al compliment.

Seguretat: protecció de dades

Compromís amb la privadesa i la protecció de les teves dades

Google Meet compleix els mateixos compromisos de privadesa i sistemes de protecció de dades, caracteritzats per la seva solidesa, que la resta de serveis empresarials de Google Cloud.


Meet no inclou cap funció ni programari per fer un seguiment de l'atenció de l'usuari.

Meet no utilitza les dades dels clients amb una finalitat publicitària.

Meet no ven les dades dels clients a tercers.
SOLUCIONS PER AL SECTOR

Google Meet per a educació, assistència sanitària i organitzacions sense ànim de lucre dins de Google Workspace

Els educadors, les organitzacions sense ànim de lucre i els professionals sanitaris que hagin de fer videoconferències poden obtenir Google Meet mitjançant Google Workspace, que inclou funcions i eines de privadesa addicionals.
G Suite for Education

G Suite for Education

Els centres educatius poden utilitzar Google Meet de manera gratuïta dins de G Suite for Education. Es poden fer servir Meet, Classroom i la resta de productes de Google Workspace per complir normatives com la COPPA, la FERPA i l'RGPD.

Google Workspace per a centres d'assistència sanitària

Google Workspace per a centres d'assistència sanitària

Utilitza Google Meet dins de Google Workspace per complir l'HIPAA a l'hora d'oferir visites virtuals per atendre pacients de manera remota. Amb Google Workspace també pots emmagatzemar dades de manera segura a Drive i utilitzar formularis digitals per treballar sense paper.

G Suite per a organitzacions sense ànim de lucre

Google Workspace per a organitzacions sense ànim de lucre

Les organitzacions aptes poden utilitzar Google Workspace per a organitzacions sense ànim de lucre de manera gratuïta. Utilitza les aplicacions professionals segures de Google Workspace, com ara Gmail, Drive, Documents i Meet, perquè la teva organització sense ànim de lucre sigui més eficaç a l'hora de col·laborar.

Com utilitzen Google Meet les empreses principals