Το Google Duo ονομάζεται πλέον Google Meet.
Μάθετε περισσότερα

Βιντεοκλήση και συσκέψεις για όλους.

Το Google Meet είναι μία υπηρεσία για ασφαλείς βιντεοσυσκέψεις και κλήσεις υψηλής ποιότητας, διαθέσιμες για όλους, σε οποιαδήποτε συσκευή.

Εικόνα ήρωα

Meet για συσκέψεις με ασφάλεια

Το Meet αξιοποιεί τα ίδια μέσα προστασίας που χρησιμοποιεί η Google για τη διασφάλιση των στοιχείων σας και την προστασία του απορρήτου σας. Οι συνδιασκέψεις με βίντεο μέσω του Meet είναι κρυπτογραφημένες κατά τη μεταγωγή και το φάσμα των μέτρων ασφάλειας που διαθέτουμε ενημερώνεται συνεχώς, για πρόσθετη προστασία.

Συσκέψεις με ασφάλεια

Meet για συσκέψεις από οπουδήποτε

Συγκεντρώστε όλη την ομάδα σας μέσω του Google Meet, για να παρουσιάσετε επιχειρηματικές προτάσεις, να συνεργαστείτε σε ασκήσεις χημείας ή απλώς να πείτε τα νέα σας, πρόσωπο με πρόσωπο.

Επιχειρήσεις, σχολεία, καθώς και άλλοι οργανισμοί, έχουν δυνατότητα μετάδοσης των συσκέψεων σε ζωντανή ροή με έως και 100.000 θεατές, εντός του τομέα τους.

Τι είναι το Google Meet

Συσκέψεις σε οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν από τον υπολογιστή τους, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό: δεν απαιτείται εγκατάσταση κάποιου λογισμικού. Σε κινητές συσκευές, μπορούν να συμμετέχουν μέσω της εφαρμογής Google Meet για κινητά. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε συσκέψεις και κλήσεις ακόμα και από το Google Nest Hub Max.

Συσκέψεις μέσω οποιασδήποτε συσκευής

Meet για συσκέψεις με ευκρίνεια

Το Google Meet προσαρμόζει την απόδοσή του ανάλογα με την ταχύτητα του δικτύου σας, διασφαλίζοντας βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι νέες βελτιώσεις μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) διασφαλίζουν την ευκρίνεια στις κλήσεις σας, ακόμα και όταν οι συνθήκες στο περιβάλλον σας δεν είναι οι ιδανικές.

Συσκέψεις με ευκρίνεια

Meet για συσκέψεις με όλους

Χάρη στους ζωντανούς υπότιτλους που βασίζονται στην τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας από την Google, το Google Meet καθιστά τις συσκέψεις περισσότερο προσβάσιμες. Για άτομα με διαφορετική μητρική γλώσσα, συμμετέχοντες με προβλήματα ακοής ή απλά καφετέριες με θόρυβο, οι ζωντανοί υπότιτλοι διευκολύνουν τους πάντες να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν (διατίθεται μόνο στα Αγγλικά).

Συσκέψεις με όλους
Διατήρηση σύνδεσης

Παραμείνετε συνδεδεμένοι

Απλός προγραμματισμός, εύκολες εγγραφές και προσαρμόσιμες διατάξεις προβολής που βοηθούν τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να συμμετέχουν ενεργά.

Κοινή χρήση οθόνης με συμμετέχοντες

Κοινή χρήση της οθόνης σας

Παρουσιάστε έγγραφα, παρουσιάσεις διαφανειών και υπολογιστικά φύλλα, προβάλλοντας ολόκληρη την οθόνη σας ή απλώς ένα παράθυρο.

Φιλοξενήστε συσκέψεις

Φιλοξενήστε μεγάλες συσκέψεις

Προσκαλέστε έως 500 εσωτερικούς ή εξωτερικούς συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη.

Συμμετάσχετε από το τηλέφωνό σας

Συμμετάσχετε από το τηλέφωνό σας

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Google Meet για να λάβετε μέρος σε μια βιντεοκλήση ή να συμμετάσχετε μόνο με ήχο, καλώντας τον αριθμό για συμμετοχή που παρατίθεται στην πρόσκληση της σύσκεψης.

Αναλάβετε τον έλεγχο

Αναλάβετε τον έλεγχο

Οι συσκέψεις είναι ασφαλείς από προεπιλογή. Οι κάτοχοι μπορούν να ελέγχουν ποιος μπορεί να λάβει μέρος στη σύσκεψη: μόνο τα άτομα που έχουν εγκριθεί από τον κάτοχο της σύσκεψης μπορούν να εισέλθουν.

Μετάδοση συμβάντων

Μεταδώστε συμβάντα εσωτερικού ενδιαφέροντος

Μεταδώστε σε ζωντανή ροή συμβάντα όπως συσκέψεις δημοτικών ή εταιρικών συμβουλίων με έως και 100.000 θεατές, εντός του τομέα σας.

Οι κορυφαίες εταιρείες εμπιστεύονται το Google Meet

Colgate-Palmolive
GANT
Λογότυπο BBVA
Λογότυπο Salesforce
Λογότυπο AIRBUS
Λογότυπο Twitter
Whirlpool
Λογότυπο PWC

Οι καλύτερες ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Google Hangouts, του Hangouts Meet και του Google Meet;

Το Hangouts Meet και το Hangouts Chat άλλαξαν επωνυμία σε Google Meet και Google Chat τον Απρίλιο του 2020. Το 2019 αναγγείλαμε ότι θα κάναμε μετεγκατάσταση όλων των χρηστών του κλασικού Hangouts στα νέα προϊόντα Meet και Chat. Προκειμένου να παρέχουμε σε όλους εταιρικού επιπέδου συνδιασκέψεις με βίντεο, ανακοινώσαμε μια έκδοση του Google Meet που διατίθεται χωρίς χρέωση τον Μάιο του 2020.

Είναι ασφαλές το Google Meet;

Ναι. Το Meet αξιοποιεί την υποδομή του Google Cloud που είναι σχεδιασμένη για ασφάλεια, για να βοηθήσει στην προστασία των δεδομένων και του απορρήτου σας. Μπορείτε να μάθετε σχετικά με τις δεσμεύσεις μας για το απόρρητο, τα μέτρα προστασίας από παρενόχληση και την προστασία δεδομένων εδώ.

Μπορούν να συμμετέχουν εξωτερικοί συμμετέχοντες σε μια κλήση;

Οπωσδήποτε. Για την έκδοση του Google Meet που διατίθεται χωρίς χρέωση, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συνδεθεί σε Λογαριασμό Google, προκειμένου να συμμετάσχουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό Google με μια εταιρική ή προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για τους πελάτες με Google Workspace, αφού δημιουργήσετε μια σύσκεψη, μπορείτε να προσκαλέσετε οποιονδήποτε να συμμετάσχει, ακόμα και αν δεν διαθέτει Λογαριασμό Google. Απλώς κοινοποιήστε τον σύνδεσμο ή το αναγνωριστικό σύσκεψης σε όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη.

Πόσο κοστίζει το Google Meet;

Οποιοσδήποτε διαθέτει Λογαριασμό Google μπορεί να δημιουργήσει μια βιντεοσύσκεψη, να προσκαλέσει έως 100 συμμετέχοντες και να κάνει συσκέψεις διάρκειας έως και 60 λεπτών ανά σύσκεψη χωρίς χρέωση.

Για πρόσθετες λειτουργίες, όπως διεθνείς αριθμούς για συμμετοχή, εγγραφή της σύσκεψης, μετάδοση ζωντανής ροής και στοιχεία ελέγχου διαχείρισης, ανατρέξτε στην ενότητα προγράμματα και τιμές.

Λήγουν οι σύνδεσμοι του Google Meet;

Σε κάθε σύσκεψη δίνεται ένας μοναδικός κωδικός σύσκεψης, ο οποίος έχει χρόνο λήξης με βάση το προϊόν Workspace από το οποίο δημιουργείται η σύσκεψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Συμμορφώνεται το Google Meet με τις απαιτήσεις του κλάδου μου;

Τα προϊόντα μας, μεταξύ των οποίων και το Google Meet, υποβάλλονται τακτικά σε ανεξάρτητες επαληθεύσεις της ασφάλειας, του απορρήτου και των στοιχείων ελέγχου συμμόρφωσης, της επίτευξης πιστοποιήσεων, των επικυρώσεων συμμόρφωσης ή των αναφορών ελέγχου έναντι των προτύπων που ισχύουν διεθνώς. Μπορείτε να βρείτε τον συνολικό κατάλογο πιστοποιήσεων και επικυρώσεων εδώ.

Ο οργανισμός ή η εταιρεία μου χρησιμοποιεί το Google Workspace. Γιατί δεν βλέπω το Google Meet στο Ημερολόγιο;

Οι διαχειριστές πληροφοριακών συστημάτων ελέγχουν τις ρυθμίσεις του Google Workspace, π.χ. εάν το Google Meet είναι η προεπιλεγμένη λύση για συνδιασκέψεις με βίντεο στο Ημερολόγιο Google. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας διαχειριστή Google Workspace για να μάθετε πώς θα ενεργοποιήσετε το Google Meet στον οργανισμό ή την εταιρεία σας.