Πώς να κάνετε συνεδριάσεις με βίντεο μέσω του Google Meet

Με το Google Meet, η έναρξη μιας ασφαλούς βιντεοσύσκεψης είναι εύκολη υπόθεση. Μπορείτε να συμμετάσχετε από οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό ή να κατεβάσετε την εφαρμογή και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Τι είναι το Google Meet

Η Google κάνει τις εταιρικού επιπέδου συνδιασκέψεις με βίντεο διαθέσιμες σε όλους. Πλέον, οποιοσδήποτε διαθέτει έναν Λογαριασμό Google, μπορεί να δημιουργήσει μια σύσκεψη στο διαδίκτυο με έως και 100 συμμετέχοντες και διάρκεια έως και 60 λεπτά ανά σύσκεψη.

Επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι οργανισμοί μπορούν να αξιοποιήσουν εξελιγμένες λειτουργίες, όπως συσκέψεις με έως 500 εσωτερικούς ή εξωτερικούς συμμετέχοντες, με δυνατότητα μετάδοσης ζωντανής ροής σε έως 100.000 εντός κάποιου τομέα.

Τι είναι το Google Meet
ΕΝΑΡΞΗ

Πώς να εγγραφείτε για χρήση του Google Meet

Για προσωπική χρήση

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Gmail, τις Φωτογραφίες Google, το YouTube ή κάποιο άλλο προϊόν της Google, απλώς συνδεθείτε στον Λογαριασμό Google που ήδη διαθέτετε.

Δεν έχετε Λογαριασμό Google; Ξεκινήστε τώρα.

Για χρήση από επιχειρήσεις

Εάν είστε ήδη χρήστης του Google Workspace, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό που έχετε ήδη.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Google Workspace, δείτε τα προγράμματα και τιμές για να μάθετε σχετικά με τις επιλογές που διατίθενται για επιχειρήσεις.

Για διαχειριστές του Google Workspace

Το Google Meet περιλαμβάνεται ήδη στο Google Workspace και στο Google Workspace for Education Fundamentals.

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Meet στο πλαίσιο του Google Workspace, ενεργοποιήστε τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων για τον οργανισμό ή την εταιρεία σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Meet

Από τον υπολογιστή σας

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό: δεν απαιτείται λήψη κάποιου λογισμικού

Μπορείτε να start a meeting or συμμετάσχετε σε κάποια σύσκεψη από οποιοιδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης από τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει πρόσθετο λογισμικό προς εγκατάσταση.

Από το τηλέφωνο ή το tablet σας

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Meet για κινητά

Λάβετε μέρος ή φιλοξενήστε μια σύσκεψη ή μοιραστείτε την οθόνη σας από την εφαρμογή Google Meet για κινητά. Κατεβάστε την από το Google Play ή το Apple Store.


ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

Πώς να ξεκινήσετε μια βιντεοσύσκεψη

Δημιουργήστε μια νέα σύσκεψη

Δημιουργήστε μια νέα σύσκεψη

Για να δημιουργήσετε μια νέα βιντεοσύσκεψη, συνδεθείτε στον Λογαριασμό Google που ήδη διαθέτετε ή κάντε εγγραφή για να αποκτήσετε έναν χωρίς χρέωση.

Προσκαλέστε σε μια σύσκεψη στο διαδίκτυο

Προσκαλέστε άλλους σε μια σύσκεψη στο διαδίκτυο

Στείλτε έναν σύνδεσμο ή κωδικό σύσκεψης σε οποιονδήποτε θέλετε να συμμετάσχει στη σύσκεψη. Για την έκδοση του Google Meet χωρίς χρέωση, οι επισκέπτες θα χρειαστεί να δημιουργήσουν Λογαριασμό Google ή να συνδεθούν σε εκείνον που ήδη διαθέτουν.

Συμμετοχή σε σύσκεψη

Συμμετοχή σε σύσκεψη

Πατήστε στον σύνδεσμο της σύσκεψης που θα βρείτε στην πρόσκληση, εισαγάγετε εδώ τον κωδικό σύσκεψης που στάλθηκε από τον διοργανωτή ή καλέστε για σύνδεση στη σύσκεψη χρησιμοποιώντας τον αριθμό για συμμετοχή, καθώς και το PIN που υπάρχει στην πρόσκληση.

Για βοήθεια σε περίπτωση που εργάζεστε από το σπίτι χρησιμοποιώντας M eet, ανατρέξτε στην εργαλειοθήκη τηλεργασίας που διαθέτουμε.

Λειτουργίες χωρίς χρέωση

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του Google Meet που διατίθενται χωρίς χρέωση

Απολαύστε βιντεοδιασκέψεις με έως και 100 συμμετέχοντες, χωρίς χρέωση. Το Google Meet παρέχει επίσης και αντίμετρα για περιπτώσεις κατάχρησης της υπηρεσίας ή παρενόχλησης, όπως λειτουργίες προστασίας από εισβολείς, προκειμένου να συμβάλει στην προστασία των δεδομένων και του απορρήτου σας.
Απεριόριστος αριθμός συσκέψεων

Απεριόριστος αριθμός συσκέψεων

Συνδεθείτε με οποιονδήποτε, συνεργάτες, πελάτες, συμμαθητές, όσο συχνά θέλετε.

Προσκαλέστε έως και 100 συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη. Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του Google Meet χωρίς χρέωση, οποιοσδήποτε προσκαλείτε θα πρέπει να συνδεθεί με έναν Λογαριασμό Google, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη, για πρόσθετη ασφάλεια.

Ζωντανοί υπότιτλοι κατά τη διάρκεια των συσκέψεων

Ζωντανοί υπότιτλοι κατά τη διάρκεια των συσκέψεων

Παρακολουθήστε τα τεκταινόμενα σε πραγματικό χρόνο, χάρη στους αυτοματοποιημένους ζωντανούς υποτίτλους που βασίζονται στην τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας από την Google. Για να ενεργοποιήσετε τους υποτίτλους, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην οθόνη του Meet, για να εμφανίσετε τη σχετική επιλογή (διατίθεται μόνο στα Αγγλικά).

Συμβατό με διάφορες συσκευές

Συμβατό με διάφορες συσκευές

Το Google Meet λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Συμμετάσχετε σε κάποια σύσκεψη από τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας, καθώς και από συσκευές Android ή iPhone/iPad.

Για οργανισμούς ή εταιρείες που χρειάζονται και υποστήριξη αιθουσών για συνδιασκέψεις, ο εξοπλισμός Google Meet παρέχει προσιτές, υψηλής ποιότητας επιλογές αγορών. Εναλλακτικά, μάθετε περισσότερα για τη διαλειτουργικότητα με συστήματα εκτός Google.

Οθόνη προεπισκόπησης βίντεο και ήχου

Οθόνη προεπισκόπησης βίντεο και ήχου

Αφού κάνετε κλικ στον κωδικό σύσκεψης ή τον σχετικό σύνδεσμο, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις κάμερας και μικροφώνου για να δείτε πώς φαίνεστε, προτού εισέλθετε στη σύσκεψη. Θα έχετε επίσης μια προεπισκόπηση όσων έχουν ήδη συνδεθεί στη σύσκεψη.

Προσαρμόσιμες διατάξεις προβολής και ρυθμίσεις οθόνης

Προσαρμόσιμες διατάξεις προβολής και ρυθμίσεις οθόνης

Το Meet αλλάζει αυτόματα τη διάταξη σε μια βιντεοσύσκεψη, για να εμφανίζει το πιο ενεργό περιεχόμενο και τους συμμετέχοντες.

Για εναλλαγή της διάταξης, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην κάτω γωνία της οθόνης του Meet.

Στοιχεία ελέγχου για οικοδεσπότες συσκέψεων

Στοιχεία ελέγχου για οικοδεσπότες συσκέψεων

Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να καρφιτσώσει, να θέσει σε σίγαση ή να καταργήσει συμμετέχοντες. Για λόγους προστασίας του απορρήτου, δεν μπορείτε να καταργήσετε εσείς τη σίγαση κάποιου άλλου ατόμου. Ζητήστε τους να καταργήσουν εκείνοι τη σίγαση του ήχου τους.

Για λογαριασμούς εκπαιδευτικών οργανισμών, μόνο ο δημιουργός της σύσκεψης μπορεί να θέσει σε σίγαση ή να καταργήσει άλλους. Μάθετε πώς να ρυθμίσετε το Meet για εξ αποστάσεως εκμάθηση.

Κοινή χρήση οθόνης με συμμετέχοντες

Κοινή χρήση οθόνης με συμμετέχοντες

Παρουσιάστε ολόκληρη την οθόνη σας ή ένα παράθυρο εφαρμογής για κοινή χρήση παρουσιάσεων ή συνεργασία σε έγγραφα.

Βελτιώστε τις παρουσιάσεις σας με το Meet με αυτές τις 10 συμβουλές.

Ανταλλαγή μηνυμάτων με τους συμμετέχοντες

Ανταλλαγή μηνυμάτων με τους συμμετέχοντες

Κάντε τις συσκέψεις πιο συμμετοχικές με τη δυνατότητα ζωντανής ανταλλαγής μηνυμάτων κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Για να μοιραστείτε αρχεία, συνδέσμους και άλλα μηνύματα με τους συμμετέχοντες, κάντε κλικ στο εικονίδιο της συζήτησης. Τα μηνύματα είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Ενσωμάτωση με εφαρμογές Google και Microsoft Office

Ενσωμάτωση με εφαρμογές Google και Microsoft Office

Λάβετε μέρος σε συσκέψεις απευθείας μέσα από το Gmail ή το Ημερολόγιο.

Οι χρήστες του Microsoft Office μπορούν να προστεθούν σε μια πρόσκληση και να βλέπουν τις συσκέψεις στο ημερολόγιό τους στο Microsoft® Outlook®.


Για προηγμένες, σύνθετες δυνατότητες και λειτουργίες, όπως μετάδοση ζωντανής ροής, ανατρέξτε στο θέμα προγράμματα και τιμές.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Ασφάλεια, συμμόρφωση και απόρρητο

ISO/IEC AICPA FR HIPAA

Λειτουργίες προστασίας από κατάχρηση ή παρενόχληση ενεργοποιημένες από προεπιλογή

Το Google Meet διαθέτει μια σειρά από μέτρα κατά της παρενόχλησης και τυχόν κατάχρησης της υπηρεσίας, προκειμένου οι συσκέψεις σας να παραμένουν ασφαλείς, όπως λειτουργίες αντιμετώπισης τυχόν εισβολέων και στοιχεία ελέγχου για διασφάλιση της σύσκεψης. Υποστηρίζει, επίσης, πολλές επιλογές για επαλήθευση σε 2 βήματα, όπως κλειδιά ασφαλείας.

Κρυπτογράφηση κατά τη μετάδοση ενεργοποιημένη από προεπιλογή

Όλες οι βιντεοσυσκέψεις είναι, από προεπιλογή, κρυπτογραφημένες κατά τη μετάδοση μεταξύ του πελάτη και του Google. Το Meet συμμορφώνεται με τα πρότυπα ασφαλείας IETF Datagram Transport Layer Security (DTLS) και Secure Real-time Transport Protocol (SRTP).

Συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις υποστήριξης

Τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένου του Meet, υποβάλλονται τακτικά σε ανεξάρτητη επαλήθευση των ελέγχων ασφάλειας, απορρήτου και συμμόρφωσης. Για την πλήρη λίστα των πιστοποιήσεων και των επικυρώσεων, επισκεφτείτε το Κέντρο πόρων συμμόρφωσης.

Ασφάλεια - Προστασία δεδομένων

Δέσμευση για την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας

Το Google Meet υλοποιεί τις ίδιες ισχυρές δεσμεύσεις περί απορρήτου και διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά προστασίας δεδομένων με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Google Cloud για επιχειρήσεις.


Το Meet δεν διαθέτει λειτουργίες ή λογισμικό παρακολούθησης της προσοχής του χρήστη.

Το Meet δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα των πελατών για διαφημίσεις.

Το Meet δεν πωλεί δεδομένα πελατών σε τρίτα μέρη.
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ

Το Google Meet για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ως μέρος του Google Workspace

Εκπαιδευτικοί, ΜΚΟ, καθώς και επαγγελματίες υγείας που αναζητούν μια λύση για συνδιασκέψεις με βίντεο, μπορούν να αποκτήσουν το Google Meet μέσω του Google Workspace, το οποίο περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες και εργαλεία όσον αφορά το απόρρητο.
G Suite for Education

Google Workspace for Education Fundamentals

Τα σχολεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Meet χωρίς χρέωση στο πλαίσιο του Google Workspace for Education Fundamentals. Το Meet, το Classroom, καθώς και οι υπόλοιπες εφαρμογές του Google Workspace μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν τη συμμόρφωση με κανονισμούς όπως COPPA, FERPA και GDPR.

Google Workspace for Healthcare

Google Workspace for Healthcare

Χρησιμοποιήστε το Google Meet στο πλαίσιο του Google Workspace για να καταστήσετε δυνατή τη συμμόρφωση με το HIPAA κατά την εξ αποστάσεως φροντίδα ασθενών, με εικονικές ιατρικές επισκέψεις. Με το Google Workspace μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε δεδομένα με ασφάλεια στο Drive και να απαλλαγείτε από την περιττή χρήση χαρτιού, χάρη στις ψηφιακές φόρμες.

G Suite για ΜΚΟ

Google Workspace για ΜΚΟ

Οι οργανισμοί που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το Google Workspace for Nonprofits χωρίς χρέωση. Αποκτήστε τις ασφαλείς εφαρμογές του Google Workspace για επιχειρήσεις, όπως Gmail, Drive, Έγγραφα και Meet, για να κάνετε πιο αποτελεσματική τη συνεργασία μεταξύ του προσωπικού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού σας.

Πώς χρησιμοποιούν το Google Meet κορυφαίες εταιρείες