Google Duo on nyt Google Meet.
Lue lisää

Videopuhelut ja -kokoukset kaikille.

Google Meet tarjoaa turvalliset ja korkealaatuiset videokokoukset ja puhelut kaikilla laitteilla ja kaikille käyttäjille.


Eikö sinulla ole tiliä? Aloita nyt

Pääbanneri

Tapaaminen turvallisesti

Meet pitää tietosi turvassa ja varmistaa tietosuojasi käyttämällä samoja suojauksia kuin Google. Meet-videokonferenssien liikenne salataan. Lisäksi varmistamme korkean suojaustason päivittämällä jatkuvasti monipuolisia tietoturvatoimintojamme.

Kokousta turvallisesti

Tapaaminen missä tahansa

Kerää koko porukka koolle Google Meetiin, jossa voit esitellä liiketoimintaehdotuksia, tehdä kemian tehtäviä muiden kanssa tai vain rupatella kasvokkain.

Yrityksissä, kouluissa ja muissa organisaatioissa voidaan striimata livenä kokouksia jopa 100 000 katsojalle verkkotunnuksessaan.

Mikä on Google Meet?

Meet – tapaamiset kaikilla laitteilla missä tahansa

Vieraat voivat liittyä tietokoneeltaan minkä tahansa modernin selaimen kautta – mitään ohjelmaa ei tarvitse asentaa. Mobiililaitteen käyttäjät voivat liittyä Google Meet ‑sovelluksella. Vieraat voivat liittyä kokouksiin ja puheluihin myös Google Nest Hub Maxista.

Kokousta millä tahansa laitteella

Tapaaminen selkeästi

Google Meet mukautuu verkkoyhteytesi nopeuteen, joten voit soittaa korkealaatuisia videopuheluja mistä tahansa. Uudet tekoälyparannukset pitävät puhelusi selkeinä, vaikka ympäristössäsi olisi melua.

Kokousta selkeästi

Tapaaminen kaikkien kanssa

Googlen puheentunnistusteknologian luomat automaattiset livetekstitykset parantavat Google Meet ‑kokousten seuraamista. Livetekstitysten ansiosta muunkieliset puhujat, kuulovammaiset osallistujat tai meluisassa kahvilassa istuvat henkilöt voivat seurata kokousta helposti (saatavilla vain englanniksi).

Kokousta kaikkien kanssa
Pysy yhteydessä

Pysy yhteydessä

Yksinkertaisen ajoituksen, helpon tallennuksen ja säädettävien asettelujen ansiosta osallistujat pysyvät kiinnostuneina ja mukana kokouksessa.

Näytön jakaminen osallistujien kanssa

Jaa näyttö

Näytä dokumentteja, dioja ja laskentataulukkoja koko näytössä tai ikkunassa.

Järjestä kokouksia

Järjestä isoja kokouksia

Kutsu jopa 500 sisäistä tai ulkoista osallistujaa kokoukseen.

Liity puhelimestasi

Liity puhelimestasi

Liity videopuheluun Google Meet ‑sovelluksella tai äänipuheluun soittamalla kokouskutsussa näkyvään puhelinnumeroon.

Ota ohjat käsiisi

Ota ohjat käsiisi

Kokoukset ovat turvallisia oletuksena. Omistajat voivat määrittää sen, kuka saa liittyä kokoukseen. Vain kokouksen omistajan hyväksymät ihmiset pääsevät mukaan.

Lähetä tapahtumia

Lähetä sisäisiä tapahtumia

Striimaa livenä tapahtumia, kuten avointa keskustelutilaisuutta tai myyntikokousta, jopa 100 000 katsojalle verkkotunnuksessasi.

Johtavat yritykset luottavat Google Meetiin

Colgate-Palmolive
GANT
BBVA-logo
Salesforce-logo
AIRBUS-logo
Twitter-logo
Whirlpool
PWC-logo

Yleisimmät kysymykset

Mitä eroa on Google Hangoutsilla, Hangouts Meetillä ja Google Meetillä?

Hangouts Meet ja Hangouts Chat brändättiin uudelleen Google Meetiksi ja Google Chatiksi huhtikuussa 2020. Ilmoitimme vuonna 2019, että siirrämme kaikki klassisen Hangoutsin käyttäjät uusiin Meet- ja Chat-tuotteisiin. Julkaisimme maksuttoman Google Meet ‑version toukokuussa 2020 voidaksemme tarjota yritystason videokonferenssit kaikille.

Onko Google Meet turvallinen?

Kyllä. Meet suojaa datasi ja varmistaa tietosuojasi Google Cloudin rakenteeltaan turvallisen infrastruktuurin avulla. Tästä voit lukea lisää siitä, miten varmistamme tietosuojasi, estämme väärinkäytön ja suojaamme datasi.

Voivatko ulkoiset osallistujat liittyä puheluun?

Kyllä. Jos käytät Google Meetin maksutonta versiota, kaikkien osallistujien pitää kirjautua Google-tilille voidakseen liittyä kokoukseen. Voit luoda Google-tilin henkilökohtaisella tai töissä käyttämälläsi sähköpostiosoitteella.

Jos olet Google Workspace ‑asiakas, voit kutsua luomaasi kokoukseen kenet tahansa riippumatta siitä, onko hänellä Google-tili vai ei. Riittää, että jaat linkin tai kokoustunnuksen kaikille osallistujille.

Mitä Google Meet maksaa?

Kuka tahansa voi luoda Google-tilillä enintään tunnin kestävän videokokouksen maksutta ja kutsua siihen jopa 100 osallistujaa.

Jos haluat tutustua lisäominaisuuksiin, kuten kansainvälisiin puhelinnumeroihin, kokousten tallentamiseen, livestriimaukseen ja hallinta-asetuksiin, katso Paketit ja hinnoittelu.

Vanhenevatko Google Meet ‑linkit?

Jokaisella kokouksella on yksilöllinen koodi, jolla on vanhenemisaika sen mukaan, missä Workspace-tuotteessa kokous on luotu. Lue lisää täältä.

Onko Google Meet toimialani vaatimusten mukainen?

Google Meetin, kuten muidenkin tuotteidemme, tietoturva-, tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuustoiminnot tarkistetaan riippumattomasti säännöllisin väliajoin. Tämä todennetaan sertifioinneilla, vaatimustenmukaisuustodistuksilla tai auditointiraporteilla, jotka noudattavat maailmanlaajuisia standardeja. Löydät maailmanlaajuisen luettelon sertifioinneistamme ja todistuksistamme täältä.

Organisaatiossani käytetään Google Workspacea. Miksi Google Meet ei näy Kalenterissa?

IT-järjestelmänvalvojat määrittävät Google Workspacen asetukset, kuten sen, onko Google Meet oletusarvoinen videokonferenssiratkaisu Google Kalenterissa. Katso Google Workspace ‑järjestelmänvalvojien ohjekeskuksesta, miten voit aktivoida Google Meetin organisaatiossasi.