Hogyan tartható videokonferencia a Google Meettel?

A Google Meet megkönnyíti a biztonságos videomegbeszélések indítását. Bármelyik modern böngészőből bekapcsolódhat, vagy letöltheti az alkalmazást, és máris indulhat a megbeszélés.

Mi az a Google Meet?

A Google mindenki számára elérhetővé teszi a nagyvállalati szintű videokonferenciákat. Mostantól minden, Google-fiókkal rendelkező felhasználó díjmentesen létrehozhat akár 100 résztvevős és alkalmanként akár 60 perces online megbeszéléseket.

A cégek, az iskolák és az egyéb szervezetek kihasználhatják a prémiumfunkciók előnyeit, például az akár 250 belső és külső résztvevővel megtartható megbeszéléseket, valamint a domain akár 100 000 nézőjének történő élő közvetítést.

Mi az a Google Meet?
ELSŐ LÉPÉSEK

Hogyan lehet regisztrálni a Google Meetre?

Személyes használatra

Ha már használja a Gmailt, a Google Fotókat, a YouTube-ot vagy bármely más Google-terméket, nincs más dolga, mint bejelentkezni meglévő Google-fiókjába.

Nincs Google-fiókja? Ingyenes regisztrálás

Üzleti használatra

Ha már a Google Workspace felhasználója, jelentkezzen be meglévő fiókjába.

Ha nincs Google Workspace-fiókja, csomagjaink és áraink áttekintésével bővebben is tájékozódhat a cégeknek kínált lehetőségekről.

Google Workspace-adminisztrátoroknak

A Google Meet része a Google Workspace és a G Suite for Education terméknek.

Ha a Google Workspace részeként szeretné használatba venni a Meetet, kapcsolja be a videohívási funkciót a szervezetének.

Hozzáférés a Google Meethez

Számítógépről:

Bármelyik modern böngészőt használhatja, és semmit sem kell letöltenie

Az asztali számítógépeken vagy laptopokon futó bármelyik modern böngészőből lehetősége van megbeszélést indítani vagy megbeszélésbe bekapcsolódni. Ehhez semmilyen kiegészítő szoftvert nem kell telepítenie.

Telefonról vagy táblagépről

A Google Meet mobilalkalmazás letöltése

Megbeszélésekbe kapcsolódhat be, megbeszéléseket tarthat vagy megoszthatja képernyőjének tartalmát a Google Play Áruházból és az Apple Store-ból letölthető Google Meet mobilalkalmazásból.


A MEGBESZÉLÉSEK ALAPJAI

Videomegbeszélés indítása

Új megbeszélés létrehozása

Új megbeszélés létrehozása

Új videomegbeszélés létrehozásához jelentkezzen be meglévő Google-fiókjába, vagy regisztráljon ingyenesen.

Meghívás online megbeszélésre

Mások meghívása saját online megbeszélésre

Küldje el a megbeszélés linkjét vagy kódját mindenkinek, akit meg szeretne hívni a megbeszélésre. A Google Meet ingyenes verziójának használatakor a vendégeknek a csatlakozáshoz létre kell hozniuk egy Google-fiókot, vagy be kell jelentkezniük meglévő fiókjukba.

Csatlakozás megbeszéléshez

Bekapcsolódás megbeszélésbe

Koppintson a megbeszélés linkjére a meghívóban, írja be a házigazdától kapott megbeszéléskódot itt, vagy tárcsázzon be a megbeszélésbe a meghívóban szereplő betárcsázási szám és PIN-kód használatával.

A Meet segítéségével otthonról végzett munkáról a távmunkát segítő csomagunkból tájékozódhat.

INGYENES FUNKCIÓK

Hogyan használhatók a Google Meet ingyenes funkciói?

Ingyenes videokonferenciák akár 100 résztvevővel. A Google Meet visszaélések elleni funkciókat (köztük feltörés elleni védelmet) is kínál az adatvédelem és a biztonság érdekében.
Korlátlan számú megbeszélés

Korlátlan számú megbeszélés

Bárkivel – munkatársaival, ügyfeleivel, osztálytársaival – kapcsolatba léphet, ahányszor csak szeretne.

Akár 100 résztvevőt is meghívhat ugyanarra a megbeszélésre. A Google Meet ingyenes verziójának használata esetén a fokozottabb biztonság érdekében minden meghívottnak Google-fiókkal kell bejelentkeznie a megbeszélésbe.

Élő feliratozás megbeszélések közben

Élő feliratozás megbeszélések közben

Valós időben követheti a beszélgetést a Google beszédfelismerő technológiáján alapuló élő feliratozással. A feliratok bekapcsolásához a Meet képernyőjén látható három pont ikonra kattintva jelenítse meg a feliratozási beállítást (csak angol nyelven működik).

Számos eszközzel kompatibilis

Számos eszközzel kompatibilis

A Google Meet minden eszközön működik. Asztali gépről vagy laptopról, androidos eszközről, illetve iPhone-ról vagy iPadről is bekapcsolódhat megbeszélésekbe.

A konferenciatermi funkciókat igénylő szervezetek Google Meet-hardver használatával juthatnak kedvező árú, jó minőségű fizetős lehetőségekhez. Ezenkívül érdemes elolvasni a Google Meet nem Google-rendszerekkel való kompatibilitásáról szóló cikket is.

Előnézeti képernyő video- és hangbeállításokkal

Előnézeti képernyő video- és hangbeállításokkal

A megbeszélés kódjára vagy linkjére kattintás után beállíthatja a kamerát és a mikrofont, és a megbeszélésbe történő belépés előtt megnézheti, hogyan fog Ön kinézni a megbeszélés közben. A megbeszélésbe korábban bekapcsolódott résztvevők előnézetét is láthatja.

Módosítható elrendezések és képernyő-beállítások

Módosítható elrendezések és képernyő-beállítások

A Meet a videomegbeszélések közben automatikusan úgy változtatja a képernyő elrendezését, hogy mindig a legaktívabb tartalmak és résztvevők látsszanak.

Másik elrendezésre váltáshoz kattintson a három pont ikonra a Meet képernyőjének jobb alsó sarkában.

Vezérlők a megbeszélések szervezői számára

Beállítási lehetőségek a megbeszélések házigazdáinak

Bárki egyszerűen rögzítheti, elnémíthatja vagy eltávolíthatja a résztvevőket. Adatvédelmi okok miatt mások elnémítását nem oldhatja fel. Kérje meg az adott résztvevőt, hogy oldja fel ő a hangja elnémítását.

Az Education-fiókok esetében csak az a felhasználó némíthatja el és távolíthatja el a résztvevőket, aki létrehozta a megbeszélést. A Meet beállítása távoktatáshoz

Képernyőmegosztás a résztvevőkkel

Képernyőmegosztás a résztvevőkkel

Teljes képernyőjének vagy egy alkalmazás ablakának megosztásával megoszthatja prezentációit vagy együttműködhet dokumentumokon másokkal.

10 tippünket követve jobb prezentációkat tarthat a Meeten keresztül.

Üzenetküldés a résztvevőknek

Üzenetküldés a résztvevőknek

Hívás közbeni élő üzenetküldéssel érdekesebbé teheti a megbeszéléseket. Ha fájlokat, linkeket vagy más üzeneteket szeretne megosztani a résztvevőkkel, kattintson a Csevegés ikonra. Az üzenetek csak a megbeszélés közben láthatók.

Integrálás Google- és Microsoft Office-alkalmazásokba

Integráció a Google és a Microsoft Office alkalmazásaival

Közvetlenül a Gmailből vagy a Naptárból kapcsolódhat be megbeszélésekbe.

A Microsoft Office-felhasználók felvehetők a meghívókba, és ezek a felhasználók a Microsoft® Outlook® Naptárban láthatják a megbeszéléseket.


Ha speciális funkciókra (például élő közvetítésre) lenne szüksége, figyelmébe ajánljuk csomagjainkat és árainkat.
BIZTONSÁG ÉS ADATVÉDELEM

Biztonság, megfelelőség és adatvédelem

ISO/IEC AICPA FR HIPAA

A visszaélések elleni funkciók alapértelmezés szerint be vannak kapcsolva

A Google Meet visszaélések elleni intézkedésekkel, köztük feltörést gátló funkciókkal és biztonságos megbeszélésvezérlőkkel garantálja a megbeszélések biztonságát. Ezenkívül többféle kétlépcsős azonosítási lehetőséget is támogat, például a biztonsági kulcsok használatát.

A küldés közbeni titkosítás alapértelmezés szerint be van kapcsolva

Alapértelmezés szerint minden videomegbeszélés adatait titkosítva továbbítjuk az ügyfél és a Google között. A Meet megfelel az IETF DTLS-re (Datagram Transport Layer Security) és SRTP-re (Secure Real-time Transport Protocol) vonatkozó szabványainak.

Betartjuk a szabályozási követelményeket

Termékeink – így a Meet is – rendszeresen átesnek független felek által végzett biztonsági, adatvédelmi és megfelelőséget igazoló ellenőrzéseken. A tanúsítványok és igazolások teljes listáját a Megfelelőségi erőforrásközpontban nézheti meg.

Biztonság – adatvédelem

Adatvédelem és titkosítás

A Google Meetre ugyanazok a szigorú adatvédelmi és titkosítási vállalások érvényesek, mint a Google Cloud többi nagyvállalati szolgáltatására.


A Meet nem tartalmaz olyan funkciót vagy szoftvert, amely nyomon követné, hogy figyel-e a felhasználó a megbeszélésen.

A Meet nem használja az ügyféladatokat hirdetési célra.

A Meet nem adja el az ügyfelek adatait külső félnek.
ÁGAZATI MEGOLDÁSOK

Google Meet oktatási, egészségügyi és nonprofit szervezeteknek a Google Workspace csomagon keresztül

A videokonferenciákat igénylő oktatók, nonprofit szervezetek és egészségügyi szakemberek a további adatvédelmi funkciókat és eszközöket is tartalmazó Google Workspace csomagon keresztül férhetnek hozzá a Google Meethez.
G Suite for Education

G Suite for Education

Az iskolák ingyen használhatják a G Suite for Education részét képező Google Meetet. A Meet és a Tanterem szolgáltatás, valamint a Google Workspace többi összetevője is használható a COPPA, a FERPA, a GDPR és a hasonló rendeleteknek való megfelelés biztosításához.

A Google Workspace az egészségügyben

Google Workspace az egészségügyben

A Google Workspace részét képező Google Meet felhasználható a HIPAA-megfelelőség biztosításához a virtuális rendeléssel történő távoli betegápolás során. A Google Workspace használatával a biztonságos adattárolás is megoldható a Drive-ban, így digitális betegfelvételi lapok használatával megvalósítható a papírmentesség.

G Suite Nonprofit Szervezeteknek

Google Workspace Nonprofit Szervezeteknek

A jogosult szervezetek ingyen használhatják a Google Workspace Nonprofit Szervezeteknek verziót. A Google Workspace biztonságos alkalmazásait – például a Gmailt, a Drive-ot, a Dokumentumokat és a Meetet – használva az Ön nonprofit szervezeténél is hatékonyabb lehet az együttműködés.

Hogyan használják a vezető cégek a Google Meetet?