Bemutatjuk oktatási és egészségügyi intézményeknek szóló megoldásainkat

Prémium szintű videomegbeszélések. Most mindenkinek ingyen.

Átdolgoztuk a biztonságos üzleti megbeszélések lebonyolítására készített szolgáltatásunkat, hogy mindenki ingyenesen élhessen az előnyeivel.

Nagy szalagkép

Biztonságos megbeszélések

A Meet ugyanazokat a védelmi mechanizmusokat használja, amelyekkel a Google is védi az Ön személyes és egyéb adatait. A Meet-videokonferenciák során továbbított összes adatot titkosítjuk, és folyamatosan vezetünk be újabb és újabb biztonsági intézkedéseket a védelem erősítése érdekében.

Biztonságos megbeszélések

Megbeszélés bárhonnan

A Google Meettel összehozhatja az egész csapatot, és bemutathatja üzleti ajánlatát, a többiekkel közösen oldhatja meg a kémiafeladatokat, vagy egyszerűen csak beszélgethet a távollévőkkel.

A cégek, az iskolák és az egyéb szervezetek a domainjükön belül akár 100 000 nézőnek is tarthatnak élő közvetítést.

Mi az a Google Meet?

Csatlakozás bármilyen eszközről

A meghívott vendégek a számítógépükön futó bármely modern böngészőből bejelentkezhetnek az online videokonferenciákra — semmilyen szoftvert nem kell telepíteniük. Mobileszközökről a Google Meet alkalmazással lehet csatlakozni.

Megbeszélés bármilyen eszközön

Tisztán hallható hívások

A Google Meet igazodik a hálózat sebességéhez, és mindenhol a lehető legjobb minőségű videohívásokat biztosítja. Az új AI-alapú fejlesztéseknek köszönhetően a hívások akkor is tisztán hangzanak, amikor Ön zajos környezetben van.

Tisztán hallható hívások

Megbeszélés mindenkivel

A Google beszédfelismerő technológiáján alapuló élő feliratozással a Google Meet akadálymentesebbé teszi a megbeszélések követését. Az élő feliratozás megkönnyíti a megbeszélés követését a nem anyanyelvi beszélőknek, a hallássérülteknek vagy a zajos kávézókból bekapcsolódó résztvevőknek (csak angol nyelven).

Megbeszélés mindenkivel
Kapcsolattartás

Kapcsolattartás

Egyszerű ütemezés, egyszerű felvételi lehetőségek, valamint adaptív elrendezések segítik a kapcsolattartást és az érdeklődés fenntartását.

Képernyőmegosztás a résztvevőkkel

A képernyő megosztása

Dokumentumokat, diákat és táblázatokat mutathat a résztvevőknek az egész képernyőjét vagy csak egy ablakot megosztva.

Megbeszélések tartása

Sok résztvevős megbeszélések

Akár 250 belső és külső résztvevőt is meghívhat a megbeszélésekbe.

Bekapcsolódás telefonról

Bekapcsolódás a megbeszélésbe telefonról

A Google Meet alkalmazással csatlakozhat a videohívásokhoz, illetve a megbeszélés meghívójában szereplő betárcsázási számot felhívva csak hanggal is csatlakozhat.

Kézbe veheti az irányítást

Kézbe veheti az irányítást

A megbeszélések alapértelmezés szerint biztonságosak. A tulajdonosok szabályozhatják, ki kapcsolódhat be a megbeszélésbe, és csak a megbeszélés tulajdonosa által jóváhagyott felhasználók léphetnek be.

Események közvetítése

Belső események közvetítése

Az eseményeket (például az önkormányzati közgyűléseket vagy az értékesítési megbeszéléseket) akár 100 000 nézőnek is közvetítheti élőben a domainjén belül.

A vezető vállalatok a Google Meetet használják

Colgate-Palmolive
GANT
BBVA embléma
Salesforce embléma
AIRBUS embléma
Twitter embléma
Whirlpool
PWC embléma

Leggyakoribb kérdések

Miben különbözik a Google Hangouts, a Hangouts Meet és a Google Meet?

2020 áprilisában a Hangouts Meet és a Hangouts Chat új nevet kapott: ezután Google Meet és Google Chat néven vehető igénybe. 2019-ben bejelentettük, hogy a klasszikus Hangouts minden felhasználóját áttelepítjük az új Meetbe és az új Chat szolgáltatásba. Azért, hogy mindenki élvezhesse a nagyvállalati szintű online videokonferencia-szolgáltatás előnyeit, 2020 májusában bejelentettük a Google Meet ingyenes verzióját.

Biztonságos a Google Meet?

Igen. A Meet a Google Cloud alapjaira épülő biztonságos infrastruktúrára támaszkodva segít megvédeni az Ön személyes és egyéb adatait. Az adatvédelemmel kapcsolatos vállalásainkról, a visszaélések elleni intézkedéseinkről és az adatvédelemről itt olvashat.

Külső résztvevők is bekapcsolódhatnak a hívásokba?

Természetesen. A Google Meet ingyenes verziójában a résztvevők csak úgy kapcsolódhatnak be a megbeszélésekbe, ha be vannak jelentkezve egy Google-fiókba. Google-fiók munkahelyi és személyes e-mail-címmel is létrehozható.

A Google Workspace-et használó ügyfelek a megbeszélés létrehozása után bárkit meghívhatnak, így olyanokat is, akiknek nincs Google-fiókjuk. Ehhez elegendő megosztani a linket vagy a megbeszélésazonosítót az összes résztvevővel.

Ingyenes a Google Meet?

Google-fiók birtokában bárki díjmentesen hozhat létre videomegbeszélést, amelyre akár 100 résztvevőt is meghívhat, és alkalmanként 60 percig folytathatja a megbeszélést.

Ha további funkciókra, például nemzetközi betárcsázási számokra, a megbeszélések rögzítésére, élő közvetítésre vagy felügyeleti eszközökre lenne szüksége, figyelmébe ajánljuk csomagjainkat és árainkat.

Lejárnak a Google Meet-linkjei?

A megbeszélés linkje aktív marad a megbeszélés végéig. Az ismétlődő megbeszélések linkjei addig maradnak aktívak, ameddig az esemény ismétlődik.

Megfelel a Google Meet az iparágam követelményeinek?

Független testületek rendszeresen ellenőrzik termékeink (köztük a Google Meet) biztonságát, adatvédelmi funkcióit és megfelelőségi rendszabályait. Az ellenőrzések eredményét tanúsítványok, megfelelőségi igazolások és a különféle szabványokra vonatkozó auditálási jelentések tanúsítják világszerte. Az általunk megszerzett tanúsítványok és igazolások globális listáját itt találja.

A Google Workspace szolgáltatást használja a szervezetem. Miért nem jelenik meg a Google Meet a Naptárban?

A Google Workspace beállításait az IT-adminisztrátorok felügyelik, így többek között azt is ők szabályozzák, hogy a Google Meet legyen-e az alapértelmezett videokonferencia-eszköz a Google Naptárban. A Google Workspace-adminisztrátori súgóban további információt talál arról, hogy miként aktiválható a Google Meet a szervezeten belül.