Gebruikt u Meet voor het werk?
Probeer Google Workspace Individual
Google Duo heet nu Google Meet.
Meer informatie

Videogesprekken en -vergaderingen voor iedereen.

Google Meet is één service voor beveiligde videovergaderingen en -gesprekken van hoge kwaliteit, voor iedereen en op elk apparaat.

Hero-afbeelding

Beveiligd vergaderen

Meet maakt gebruik van dezelfde beveiligingsmaatregelen die Google gebruikt om je gegevens te beveiligen en je privacy te beschermen. De videovergaderingen van Meet worden versleuteld tijdens de overdracht en onze uitgebreide beveiligingsmaatregelen worden voortdurend geüpdatet om je nog beter te beschermen.

Veilig vergaderen

Vergaderen waar je ook bent

Breng de hele ploeg bij elkaar in Google Meet, waar je zakelijke voorstellen kunt presenteren, samen aan scheikundeopdrachten kunt werken of gewoon live kunt bijkletsen.

Bedrijven, scholen en andere organisaties kunnen vergaderingen livestreamen naar 100.000 kijkers binnen hun domein.

Wat is Google Meet

Overal en op elk apparaat vergaderen

Gasten kunnen deelnemen op hun computer via elke moderne webbrowser. Ze hoeven geen software te installeren. Op mobiele apparaten kunnen ze deelnemen via de Google Meet-app. Gasten kunnen zelfs aan vergaderingen en gesprekken deelnemen via de Google Nest Hub Max.

Vergaderen op elk gewenst apparaat

Duidelijk vergaderen

Google Meet past je netwerksnelheid aan om videogesprekken van hoge kwaliteit mogelijk te maken, waar je ook bent. Nieuwe verbeteringen op het gebied van AI zorgen ervoor dat je gesprekken duidelijk te volgen zijn, ook als de omgeving voor afleiding zorgt.

Duidelijk vergaderen

Vergader met iedereen

Dankzij live ondertiteling, mogelijk gemaakt door de spraakherkenningstechnologie van Google, maakt Google Meet vergaderingen beter toegankelijk. Met live ondertiteling voor niet-moedertaalspeakers, slechthorende deelnemers of gewoon in een luidruchtig café kan iedereen de vergadering makkelijk volgen (alleen beschikbaar in het Engels).

Vergaderen met iedereen
Houd contact

Houd contact

Makkelijke planning, eenvoudig vergaderingen opnemen en aanpasbare lay-outs helpen je om mensen betrokken en verbonden te houden.

Scherm delen met deelnemers

Deel je scherm

Presenteer documenten, dia's en spreadsheets door je hele scherm of alleen een venster te laten zien.

Vergaderingen hosten

Organiseer grote bijeenkomsten

Nodig maximaal 500 interne of externe deelnemers uit voor een vergadering.

Neem deel via uw telefoon

Neem deel via je telefoon

Gebruik de Google Meet-app om deel te nemen aan een videogesprek of neem alleen deel met audio door het inbelnummer in de uitnodiging voor de vergadering te bellen.

Houd de controle in handen

Houd de controle in handen

Vergaderingen worden standaard beveiligd. Eigenaren kunnen bepalen wie kan deelnemen aan de vergadering en alleen mensen die zijn goedgekeurd door de eigenaar van de vergadering hebben toegang.

Evenementen uitzenden

Stream interne evenementen

Stream evenementen (zoals algemene vergaderingen en salesbijeenkomsten) live naar tot wel 100.000 kijkers binnen je domein.

Toonaangevende bedrijven vertrouwen op Google Meet

Colgate-Palmolive
GANT
Logo van BBVA
Logo van Salesforce
Logo van AIRBUS
Logo van Twitter
Whirlpool
Logo van PWC

Meestgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Google Hangouts, Hangouts Meet en Google Meet?

In april 2020 zijn de namen van Hangouts Meet en Hangouts Chat gewijzigd in Google Meet en Google Chat. In 2019 hebben we aangekondigd dat we alle gebruikers van de klassieke versie van Hangouts zouden migreren naar de nieuwe Meet- en Chat-producten. Omdat we iedereen zakelijke online videovergaderingen willen bieden, hebben we in mei 2020 een kosteloze versie van Google Meet aangekondigd.

Is Google Meet veilig?

Ja. Meet maakt gebruik van de inherent beveiligde infrastructuur van Google Cloud om uw gegevens te beveiligen en uw privacy te beschermen. Kijk hier voor meer informatie over hoe wij ons inzetten voor uw privacy, over onze antimisbruikmaatregelen en over gegevensbeveiliging.

Kunnen externe deelnemers aan een gesprek deelnemen?

Absoluut. Voor de kosteloze versie van Google Meet is inloggen met een Google-account vereist om te kunnen deelnemen. U kunt een Google-account maken met een werk- of privé-mailadres.

Als u Google Workspace-klant bent, kunt u een vergadering maken en daarna iedereen uitnodigen voor deelname, ook mensen die geen Google-account hebben. Hiervoor hoeft u alleen maar de link of vergadering-ID te delen met alle deelnemers aan de vergadering.

Wat kost Google Meet?

Iedereen met een Google-account kan zonder extra kosten een videovergadering opzetten, tot 100 deelnemers uitnodigen en maximaal 60 minuten vergaderen per vergadering.

Bekijk onze abonnementen en prijzen voor extra functies zoals internationale inbelnummers, vergaderingen opnemen, livestreaming en controlefuncties voor beheerders.

Kunnen Google Meet-links verlopen?

Elke vergadering krijgt een unieke code die een vervaltijd heeft, gebaseerd op het Workspace-product waarin de vergadering is gemaakt. Lees hier meer informatie.

Voldoet Google Meet aan de vereisten binnen mijn branche?

Onze producten, zoals Google Meet, worden regelmatig door onafhankelijke instanties gecontroleerd op het gebied van beveiliging, privacy en naleving om certificeringen, nalevingsverklaringen of controlerapporten te verkrijgen op basis van internationale standaarden. U kunt hier een lijst met onze wereldwijde certificeringen en nalevingsverklaringen bekijken.

Mijn organisatie gebruikt Google Workspace. Waarom zie ik Google Meet niet in Agenda?

IT-beheerders bepalen de Google Workspace-instellingen, bijvoorbeeld of Google Meet de standaardoplossing voor videovergaderingen in Google Agenda is. Ga naar het Helpcentrum voor Google Workspace-beheerders voor meer informatie over hoe u Google Meet kunt activeren in uw organisatie.