Crearea conferințelor video cu Google Meet

Cu Google Meet, este ușor să inițiezi o întâlnire video în siguranță. Conectează-te de pe orice browser web modern sau descarcă aplicația și ești gata.

Ce este Google Meet

Google face disponibile pentru toată lumea funcțiile de conferințe video la nivel de companie. Acum, oricine are un Cont Google poate să creeze o întâlnire online cu până la 100 de participanți și să beneficieze de întâlniri de până la 60 de minute pentru fiecare întâlnire.

Companiile, școlile și alte organizații pot beneficia de funcțiile avansate, inclusiv de întâlniri cu până la 250 de participanți interni sau externi și de streaming live cu până la 100.000 de spectatori din cadrul unui domeniu.

Ce este Google Meet
NOȚIUNI INTRODUCTIVE

Crearea unui cont Google Meet

Pentru uz personal

Dacă ești deja utilizator Gmail, Google Foto, YouTube sau al altui produs Google, trebuie doar să te conectezi la contul Google existent.

Nu ai un Cont Google? Creează un cont gratuit.

Pentru companii

Dacă ești deja utilizator Google Workspace, trebuie doar să te conectezi la contul existent.

Dacă nu ai un cont Google Workspace, consultă planurile și prețurile, pentru a afla opțiunile disponibile pentru companii.

Pentru administratorii Google Workspace

Google Meet este deja inclus în Google Workspace și în G Suite for Education.

Pentru a folosi Meet ca parte a Google Workspace, activează apelurile video pentru organizație.

Accesarea Google Meet

De pe computer

Folosește orice browser web modern. Nu este necesară descărcarea

Poți să inițiezi o întâlnire sau să participi la una din orice browser modern, pe computer sau pe laptop. Nu trebuie să instalezi software suplimentar.

De pe telefon sau tabletă

Descarcă aplicația mobilă Google Meet

Participă, găzduiește sau permite accesul la ecran din aplicația mobilă Google Meet. Descarcă din Google Play sau din Apple Store.


NOȚIUNI DE BAZĂ DESPRE ÎNTÂLNIRI

Inițierea unei întâlniri video

Creează o întâlnire nouă

Creează o întâlnire nouă

Pentru a crea o întâlnire video nouă, conectează-te la Contul Google sau creează unul gratuit.

Invită la o întâlnire online

Invită alți participanți la întâlnirea online

Trimite un link sau un cod al întâlnirii oricărei persoane care dorești să participe la întâlnire. În versiunea gratuită de Google Meet, invitații trebuie să creeze un Cont Google sau să se conecteze la unul pentru a participa.

Participă la o întâlnire

Participă la o întâlnire

Atinge linkul întâlnirii din invitație, introdu codul întâlnirii de la gazdă aici sau apelează întâlnirea folosind numărul de apelat și codul PIN din invitație.

Pentru ajutor legat de lucrul de acasă folosind Meet, consultă instrumentele pentru lucru de la distanță.

FUNCȚII GRATUITE

Folosirea funcțiilor Google Meet gratuite

Beneficiază de conferințe video gratuite, cu până la 100 de participanți. În plus, Google Meet oferă măsuri de prevenire a abuzurilor, de exemplu, împotriva infractorilor informatici, pentru a te ajuta să îți protejezi datele și confidențialitatea.
Număr nelimitat de întâlniri

Număr nelimitat de întâlniri

Intră în contact cu oricine (colegi de serviciu, clienți, colegi de la școală), cât de des dorești.

Invită până la 100 de participanți într-o întâlnire. Dacă folosești versiunea gratuită de Google Meet, pentru securitate sporită, orice persoană pe care o inviți trebuie să se conecteze cu un Cont Google pentru a participa la întâlnire.

Subtitrări live în timpul întâlnirilor

Subtitrări live în timpul întâlnirilor

Urmărește în timp real, cu ajutorul subtitrărilor automate, oferite de tehnologia de recunoaștere vocală de la Google. Pentru a activa subtitrările, dă clic pe cele trei puncte de pe ecranul Meet pentru a afișa opțiunea (disponibilă doar în limba engleză).

Compatibil cu toate dispozitivele

Compatibil cu toate dispozitivele

Google Meet este compatibil cu orice dispozitiv. Participă la o întâlnire de pe computer/laptop, Android sau iPhone/iPad.

Pentru organizațiile care au nevoie de compatibilitate cu sălile de conferință, Hardware Google Meet oferă opțiuni de achiziție convenabile, de calitate înaltă. Sau poți afla mai multe despre interoperabilitatea Google Meet cu sistemele Google.

Ecran de previzualizare video și audio

Ecran de previzualizare video și audio

După ce dai clic pe codul sau pe linkul întâlnirii, poți să ajustezi camera și microfonul ca să vezi cum arăți înainte să intri în întâlnire. În plus, vei vedea o previzualizare a persoanelor aflate deja în întâlnire.

Aspecte și setări pentru ecran care se pot ajusta

Aspecte și setări pentru ecran care se pot ajusta

Meet schimbă automat aspectul unei întâlniri video, pentru a afișa conținutul și participanții cei mai activi.

Pentru a schimba aspectul, dă clic pe cele trei puncte din colțul de jos al ecranului Meet.

Comenzi pentru gazdele întâlnirilor

Comenzi pentru gazdele întâlnirilor

Oricine poate să fixeze, să dezactiveze sunetul sau să excludă participanți cu ușurință. Din motive de confidențialitate, nu poți activa sunetul altei persoane. Solicită participanților să își activeze sunetul.

În cazul conturilor pentru educație, numai creatorul întâlnirii poate să dezactiveze sunetul sau să excludă participanți. Află cum să configurezi Meet pentru învățare de la distanță.

Permiterea accesului la ecran pentru participanți

Permiterea accesului la ecran pentru participanți

Prezintă întregul ecran sau fereastra unei aplicații pentru a permite accesul la prezentări sau a colabora în documente.

Îmbunătățește-ți prezentările Meet urmând aceste zece sfaturi.

Schimbul de mesaje cu participanții

Schimbul de mesaje cu participanții

Inițiază întâlniri mai interactive cu ajutorul mesageriei în timpul apelurilor. Pentru a le trimite participanților fișiere, linkuri și alte mesaje, dă clic pe pictograma de chat. Mesajele sunt disponibile numai în timpul întâlnirii.

Integrare cu aplicațiile Google și Microsoft Office

Integrarea cu Google și cu alte aplicații Microsoft Office

Participă la întâlniri direct din Gmail sau Calendar.

Utilizatorii Microsoft Office pot să fie adăugați într-o invitație și să vadă întâlnirile în calendarul lor Microsoft® Outlook®.


Pentru funcții avansate, cum ar fi streamingul live, consultă planurile și prețurile.
SECURITATE ȘI CONFIDENȚIALITATE

Securitate, conformitate și confidențialitate

ISO/IEC AICPA FR HIPAA

Funcțiile anti-abuz sunt activate în mod prestabilit

Google Meet aplică o serie de măsuri anti-abuz pentru a menține siguranța întâlnirilor. Între acestea se numără funcții împotriva piratării conturilor și comenzi pentru întâlniri în siguranță. În plus, acceptă opțiuni de verificare în doi pași, inclusiv chei de securitate.

Criptarea în tranzit este activată în mod prestabilit

Toate întâlnirile video sunt criptate în tranzit în mod prestabilit, între client și Google. Meet respectă standardele de securitate IETF pentru Datagram Transport Layer Security (DTLS) și Secure Real-time Transport Protocol (SRTP).

Conformitatea cu cerințele de reglementare

Produsele noastre, inclusiv Meet, sunt supuse periodic unei verificări independente a comenzilor pentru securitate, confidențialitate și conformitate. Pentru a consulta lista completă a certificărilor și atestărilor, accesează Centrul de resurse privind conformitatea.

Securitate – Protecția datelor

Angajament de protejare a confidențialității și datelor

Google Meet respectă aceleași angajamente solide privind confidențialitatea și protecția datelor precum restul serviciilor Google Cloud pentru companii.


Meet nu are funcții sau software de urmărire a atenției utilizatorilor.

Meet nu folosește datele clienților pentru publicitate.

Meet nu vinde datele clienților către terțe părți.
SOLUȚII PENTRU DOMENIU

Google Meet pentru educație, domeniul medical și organizații nonprofit ca parte a Google Workspace

Cadrele didactice, organizațiile nonprofit și profesioniștii din domeniul medical care doresc să organizeze conferințe video pot descărca Google Meet prin Google Workspace, care include funcții și instrumente de confidențialitate suplimentare.
G Suite for Education

G Suite for Education

Școlile pot folosi Google Meet gratuit, în cadrul G Suite for Education. Meet, Classroom și celelalte produse Google Workspace se pot folosi pentru a asigura respectarea regulilor COPPA, FERPA și GDPR.

Google Workspace pentru domeniul medical

Google Workspace pentru domeniul medical

Folosește Google Meet în cadrul Google WorkspaceGoogle Workspace, pentru a permite conformitatea cu HIPAA atunci când îngrijești pacienți de la distanță, în cadrul vizitelor virtuale. În plus, Google Workspace te ajută să îți păstrezi datele în siguranță în Drive și să nu mai folosești hârtie, în favoarea formularelor în format digital.

G Suite pentru organizații nonprofit

Google Workspace pentru organizații nonprofit

Organizațiile eligibile pot folosi Google Workspace pentru organizații nonprofit gratuit. Descarcă aplicațiile pentru companii din cadrul Google Workspace, cum ar fi Gmail, Drive, Documente și Meet, pentru a îmbunătăți eficiența colaborării în cadrul organizației tale nonprofit.

Cum folosesc companiile importante Google Meet