Google Duo је сада Google Meet.
Сазнајте више

Видео позиви и састанци за све.

Google Meet је јединствена услуга за безбедне видео састанке и позиве високог квалитета за све, на свим уређајима.

Главни банер

Обављајте безбедне састанке

Meet користи исте мере за заштиту информација и приватности као и Google. Meet видео конференције се шифрују при преносу, а бројне безбедносне мере које користимо непрестано ажурирамо ради додатне заштите.

Обављајте безбедне састанке

Обављајте састанке са било ког места

Окупите цео тим у Google Meet-у где можете да презентујете пословне понуде, сарађујете на задацима из хемије или само размењујете најновије информације лицем у лице.

Предузећа, школе и друге организације могу уживо да стримују састанке за 100.000 гледалаца на домену.

Шта је то Google Meet?

Meet на било ком уређају, било где

Гости могу да уђу са рачунара из било ког модерног веб-прегледача – нема потребе за инсталацијом софтвера. На мобилним уређајима могу да уђу из апликације Google Meet. Гости на састанке и позиве могу да улазе чак и са Google Nest Hub Max-а.

Обављајте састанке на било ком уређају

Обављајте састанке са јасним видеом и звуком

Google Meet се прилагођава брзини ваше мреже и пружа видео позиве високог квалитета где год да сте. Нова AI побољшања одржавају јасан видео и звук састанка, чак и кад нисте у одговарајућем окружењу.

Обављајте састанке са јасним видеом и звуком

Обављајте састанке са свима

Захваљујући титлу уживо који омогућава Google технологија препознавање говора, приступачност састанака у Google Meet-у је побољшана. Титл уживо (доступан само на енглеском) олакшава праћење састанка учесницима којима језик који се користи није матерњи, који имају оштећење слуха или који се налазе у бучном кафићу.

Обављајте састанке са свима
Останите повезани

Останите повезани

Једноставно заказивање, лако снимање и прилагодљиви изгледи помажу људима да остану укључени и повезани.

Дељење садржаја екрана са учесницима

Делите садржај екрана

Презентујте документе, слајдове и табеле приказивањем целог екрана или само неког прозора.

Организујте састанке

Организујте велике састанке

На састанак позовите до 500 интерних или спољних учесника.

Уђите помоћу телефона

Уђите помоћу телефона

Помоћу апликације Google Meet уђите у видео позив или само у аудио позив позивањем броја за укључивање телефоном из позива на састанак.

Преузмите контролу

Преузмите контролу

Састанци су подразумевано безбедни. Власници могу да контролишу ко може да уђе на састанак. Само људи који добију одобрење власника састанка могу да уђу.

Емитујте догађаје

Емитујте интерне догађаје

Стримујте догађаје уживо, на пример, састанке целе организације и састанке продајних тимова за до 100.000 гледалаца са домена.

Водећа предузећа сматрају Google Meet поузданим

Colagte-Palmolive
GANT
Логотип BBVA
Логотип Salesforce-а
Логотип AIRBUS-а
Логотип Twitter-а
Whirlpool
Логотип PWC-а

Најчешћа питања

Која је разлика између Google Hangouts-а, Hangouts Meet-а и Google Meet-а?

Називе брендова Hangouts Meet и Hangouts Chat променили смо у Google Meet и Google ћаскање у априлу 2020. Најавили смо 2019. да ћемо све кориснике класичног Hangouts-а пренети у нове производе Meet и Ћаскање. Да бисмо свима пружили онлајн видео конференције предвиђене за предузећа, најавили смо верзију Google Meet-а без накнаде у мају 2020.

Да ли је Google Meet безбедан?

Да. Да би заштито ваше податке и приватност, Meet користи Google Cloud инфраструктуру која је пројектована тако да пружа безбедност. Овде можете да прочитате више о томе како штитимо приватност, о мерама против злоупотребе и заштити података.

Могу ли спољни учесници да уђу у позив?

Свакако. У верзији Google Meet-а без накнаде, сви учесници морају да се пријаве на Google налог да би ушли на састанак. Можете да отворите Google налог помоћу пословне или личне имејл адресе.

Ако користите Google Workspace, кад направите састанак, можете да позовете било коју особу да уђе на њега, чак и ако нема Google налог. Довољно је да са свим учесницима састанка делите линк или ИД састанка.

Колико кошта Google Meet?

Свакo ко има Google налог може без накнаде да направи видео састанак, позове до 100 учесника и проведе до 60 минута на састанку.

Ако желите да користите додатне функције, на пример, међународне бројеве за укључивање телефоном, снимање састанака, стримовање уживо и администраторске контроле, погледајте пакете и цене.

Да ли Google Meet линкови истичу?

Сваки састанак добија јединствени кôд састанка чије време истека зависи од тога у ком Workspace производу је направљен. Прочитајте више овде.

Да ли је Google Meet усклађен са захтевима моје делатности?

Наши производи, укључујући Google Meet, редовно пролазе независну верификацију контрола за безбедност, приватност и усклађеност, при чему добијају сертификате, потврде о усклађености или ревизорске извештаје о стандардима који се примењују широм света. Глобалну листу наших сертификата и потврда можете да пронађете овде.

Моја организација користи Google Workspace. Зашто не видим Google Meet у Календару?

ИТ администратори контролишу подешавања Google Workspace-а, на пример, да ли је Google Meet подразумевано решење за видео конференције у Google календару. Посетите центар за помоћ за Google Workspace администраторе да бисте сазнали како да активирате Google Meet у организацији.